Fysiotherapie Olst

Maatschap voor Fysiotherapie Olst
Watertoren 8
8121 BR Olst
0570-561599
www.fysiotherapie-olst.nl
info@fysiotherapie-olst.nl

Fysiotherapeuten

Marcel Rupert
Hans van der Vegt
Maaike Tomassen
Meike van den Berg
Yadira Sille
Francis Engbers
Dominique Smeenk-Tijhuis
Berend Wantia

 

Specialisaties

Orofaciale fysiotherapie
Bekkenfysiotherapie
Fysio-fitness
Kaakgewrichtsklachten
Kinderfysiotherapie
Manuele therapie
Oedeem therapie
Schouderproblematiek
Sport en fysiotherapie
NMTT
Psychosomatische fysiotherapie

Beweegprogramma

Cool2Bfit
Chronische aandoeningen
Valpreventie

Algemene informatie

De fysiotherapiepraktijk Olst is een groepspraktijk, die is voortgekomen uit de praktijk die sinds 1960 in Olst gevestigd is. In 2006 zijn wij verhuisd naar het voormalig bibliotheekgebouw aan de Watertorenstraat nummer 8.
Ons doel is het zo breed mogelijk aanbieden van 1e lijns fysiotherapie binnen de “voormalige” gemeente Olst. Wij vinden dat inwoners van Olst voor fysiotherapeutische behandeling niet hoeven uit te wijken naar een andere plaats. Dit houdt in dat er een zo groot mogelijk aanbod van verbijzonderingen fysiotherapie (specialisaties) in de praktijk zijn.

Onze visie op fysiotherapie is dat wij bij uitstek de begeleiders zijn voor mensen met klachten van het bewegingsapparaat. De praktijk moet goed toegankelijk zijn, professioneel, maar ook laag drempelig en huiselijk.
Wij behandelen en begeleiden bewegingsproblemen. Het moet dus mogelijk zijn om binnen de praktijk goed te kunnen oefenen/trainen. Daarom beschikken wij over een ruime oefenzaal voorzien van de nodige apparatuur.